Zachumlaní v beránku

U nás na Valašsku zvláště v horských oblastech jsme na pořádnou zimu zvyklí a víme, jak se v ní hezky zahřát. Přišla zima a my se s dětmi vypravujeme ven na procházky s obavami, do čeho miminko obléct a zabalit, aby mu bylo teplo. V Elizame jsme příznivci přírodních materiálů, proto vítězí bavlněné oblečení, které je příjemné pro dětskou pokožku. Samozřejmostí je zavinutí miminka do péřové zavinovačky, ve které spinká jako na obláčku. A čím děťátko přikrýt? Naprosto jsme si zamilovali a doporučujeme 100% přírodní materiál BIObavlněný beránek

      top vanoce (7 of 44)      listopad_pocitovky_web (142 of 160)

 

Je  měkoučký, hřejivý a tulivý. Je vyroben v Česku ze 100% nebělené bavlny a má hezkou přírodní barvu. Je bez jakéhokoliv chemického zpracování. Stejně jako všechny naše používané materiály je certifikovaný pro děti do 3 let. Spojili jsme jej s našimi designovými látkami, zateplili termolínem a vytvořili z něj komfortní a designovou deku, ve které nebude zima ani ve větších mrazech. 

 

elizame_rijen_pocitovky_web (104 of 107)      listopad_pocitovky_web (89 of 160) 

 

A jak se o deku s BIOberánkem starat? Díky tomu, že se jedná o naprosto přírodní materiál, rád se sráží. Tento problém jsme však vyřešili už u nás, když jsme jej vyprali a vysráželi. Perte jej ideálně na 40°C v bio přípravcích nebo non toxik prostředcích jako je  mýdlový sliz, abyste zachovali jeho biokvalitu. Jinak jej lze samozřejmě prát v čemkoliv chcete a na co jste zvyklí a pro krásné "načechrání" kožíšku doporučujeme po každém vybrání sušit v sušičce  na programu "vlna".

 

listopad_pocitovky_web (9 of 160)      listopad_pocitovky_web (141 of 160)

 

 BIOberánkovou deku budou děti milovat i v postýlkách, na chalupách a ty větší na gauči u oblíbené pohádky. Protože jste si BIOberánek oblíbili i vy dospěláci, šijeme deku i ve větším rozměru, vždy na vaše přání. Stačí když nás kontaktujete.

 Zachumlejte se do BIOberánkové deky i s vašimi nejmenší a užijte si nadcházející zimu hezky v teple, pohodlí a spolu.