Mušelínové pohodlí a krása

Jistě jste si všimli, že se na trhu již dávno objevila bavlněná látka, které se říká „mušelín“. My jsme se do mušelínu přímo zamilovali a použili tuto 100 % bavlněnou látku na oděvy, ale také jako povlaky na péřové zavinovačky. Mušelín je jemně tkaný materiál. Je krásně vzdušný a velmi příjemný na dotek. Přímo vybízí k tomu si jej pohladit nebo si jej obléknout. A když už se jej dotknete, musíte nutně slastně udělat: „Jéééé…!“, případně: „Aaaach…!“. V tu ránu jste v tom až po uši, stejně jako my a nebudete chtít už nikdy jinak. Mušelínový povlak na zavinovačku si budete užívat nejen vy, ale i váš uzlíček štěstí v něm bude nádherně spinkat.

saty_final (1029 of 60) saty_final (1035 of 60)


Vymazlená deka

Mušelín jsme použili také při šití dek. Zvolili jsme velikost 90 x 90 cm, aby byla multifunkční a mohli jste ji použít do kočárku, do postýlky, jen tak na ležení, na přikrytí miminka nebo na mazlení pro batole i větší dítko. Deku i povlaky na zavinovačku jsme vzali na konci dubna na festival Mini 2022 do pražských Holešovic a maminky z něj byly nadšené.

saty_final (1026 of 60) saty_final (1025 of 60)

Slaďte outfity s vaší princeznou
Pro holčičky a maminky jsme z mušelínu vytvořili nádherné šatičky a sukně. Vybírat můžete z bílé, starorůžové, světle modré, fialové, modrozelené a červené barvy a sladit tak svoje outfity. Holčičí šatičky jsou vzdušné, volnějšího střihu s mašlí na zádech. Délku jsme volili lehce nad kolena. Šatičky lze kombinovat jak s legínami, džínovou bundou a teniskami nebo je můžete na princezně nechat jen tak s naší čelenkou do vlasů. Variantám outfitů se meze nekladou a můžete zvolit takový, který bude holčičce pohodlný. Jedná se tedy o multifunkční střih šatů, který využijete při více událostech. Díky volnějšímu střihu také vydrží minimálně dvě léta. A to my, praktické mámy, oceníme nejvíce. Dámy si pak užijí naši půlkolovou sukni s gumou v pase. I zde jsme přemýšleli nad praktičností a víceúčelovým použitím. Zatočte se poprvé a můžete být makovou panenkou, zatočte se podruhé, oblékněte si sako a můžete jít do práce. No není to skvělé? Střih lehce nad kolena z vás udělá chick krásnou vílu! Tahle sukýnka je zkrátka MUST HAVE vašeho šatníku.

 

  

 

Už ani slina na tričku
Na naše nejmenší jsme mysleli také. Vytvořili jsme krásné trojcípé šátky, chcete-li, „slintáčky“. Skvělé jsou při období, kdy dětem rostou zoubky a produkují hodně slin, které mají na body a všude kolem. Slintáček tyto nehody částečně omezí. Nebo jej můžete použít jako šáteček v chladnějších dnech. Velmi praktické je zapínání na druky ve dvou velikostech.

obleceni_final (1092 of 99) obleceni_final (1090 of 99) obleceni_final (1091 of 99)

 

A jak na ně?
Mušelínové oblečení a výrobky doporučujeme prát na 40 °C, nepoužívejte žádná bělidla a jako bonus jej nemusíte žehlit. Nechejte je volně usušit na ramínku nebo na sušáku.

„Do mušelínu se každý zamiluje na první dotek. Je úžasně přizpůsobivý, vzdušný, a tak příjemný. Předčil má očekávání a jsem ráda, že jsme jej do výroby zařadili“, říká Nela, šéfová výroby a produktů.