Značka ELIZAME nově obléká maminky a děti

Ačkoli jsou naší vlajkovou lodí péřové zavinovačky, deky nebo přebalovací podložky, poměrně dlouho si hrajeme s myšlenkou dát naší bavlněné produkci jiný rozměr. Takový, který bude funkční, ale zároveň bude líbivý a potěší jak maminky, tak jejich děti. Přeci jen, jsme ženy. I když jsme hlavně prakticky založené, máme mezi sebou jednu, která je v módě jako ryba ve vodě. A tak se stalo, že myšlenka a přání dostaly reálnou podobu. Vznikla kolekce oblečení pro maminky, holčičky a kluky.

 

Když chcete nadčasovou módu

Snad každá maminka, která má doma holčičku … dvě … nebo dokonce i tři si představovala, jak bude tu svou berušku strojit do krásných šatů už od batolecího věku. Nejen maminky holčiček, ale i maminky kluků jistě zakoupily pro své chlapáky prďácké košile, svetry a krásné kalhoty s vidinou dokonale strojeného dítka. Pak ale nastane tvrdá realita všedních dní. Všechno špinavé od prvních příkrmů, později od bláta, písku z hřiště, … No a s nadšením koupené sváteční kousky zůstaly úspěšně viset na věšáku ve skříni a snad kromě narozeninové oslavy nebo účasti na kamarádčině svatbě se nedočkaly světla světa. Proto jsme se rozhodli vytvořit takové střihy a ušít z nich takové kousky, které jsou líbivé a hezké, ale zároveň praktické a děti si je mohou obléknout i na běžné nošení. V tomto je za nás TOP dětská sukýnka. Krásně nabíraná do pasu s jemným volánkem a v zadní části s ozdobnou mašličkou. Skvělá vychytávka je pak guma v pase, která se dá povolit nebo stáhnout, a tak je tento kousek více než praktický a nadčasový.

 saty_final (1000 of 60) 

 

Holky, kluci a mámy

Na co jsme opravdu pyšní a z čeho máme velkou radost, jsou dětské šatičky. Ladili jsme je střihově tak, aby byly pohodlné a funkční. Krásně se hodí na významné příležitosti. Třeba v designu "Starorůžová láska" jsou na svatbu jako dělané. Samozřejmě, že jsme nezapomněli ani na kluky. Těm bezvadně padnou naše slušivé bavlněné kalhoty. V chladnějších dnech se mohou nechat nohavice volně svěšené. Nám se ale nejvíce líbí jejich jarní a letní varianta s ohrnutými nohavicemi po kolena. Maminkám jsme vyšperkovali bavlněnou sukni. To jen pro začátek, takové rozjezdy pro hvězdy. V plánu máme totiž i jiné druhy oděvů. Sukně je podobně jako u holčičí varianty v pase stažená gumou, kterou lze jednoduše a pohodlně přizpůsobit potřebné velikosti. Zároveň se v pase převazuje stuhou na mašli a ta ji krásně pozvedne. Protože jsme prakticky zaměření, jak bylo řečeno na začátku, zvolili jsme délku po kolena nebo lehce pod kolena. Maminka se tak bezstarostně může ohýbat k dítku. Po obou stranách se sukně pyšní velkými kapsami.  Protože jsme mámy a dobře víme, jak při dětech potřebujeme volné obě ruce.

 saty_final (1022 of 60) saty_final (1023 of 60)

 

Doplňky

Vedle klasických oděvů jsme se při šití zaměřili také na doplňky, a to na čelenky s mašlí do vlasů. Máme je ve třech velikostech, aby mohla být chick maminka, miminko i větší slečna. U čelenky je skvělé, že ji můžete mít s mašlí či bez nebo si velikost samotné mašle plně regulovat :). Pokud jste raději se staženými vlasy, uvítáte naše látkové gumičky.

 saty_final (1034 of 60) 

 

Certifikované materiály jsou priorita

Jedním z hlavních priorit, které si ve všem držíme je výběr kvalitních a certifikovaných materiálů. A také materiálů, které jsou přírodní, jemné a přirozené pro styk s dětskou pokožkou. I proto jsme zůstali věrní bavlněným látkám bez příměsí. Pračku, sušák a žehličku má doma každá máma, takže údržba našeho oblečení se ničím od jiných oděvů neliší. Ideální je prát na 40 °C, doporučujeme NESUŠIT v sušičce, aby šla látka jednoduše a dohladka vyžehlit. A nemusíte se bát i napařovat.

 obleceni_final (1059 of 99) obleceni_final (1061 of 99) obleceni_final (1058 of 99)