Recenze pexesa aneb u Vojtíška vyhrály traktory a žížala

 

Pexeso Elizame je unikátní hračka, vhodná pro širokou škálu věkových kategorií. Zahraje si s ním batolátko, předškolák i dospělák. Jako všechny naše produkty je certifikované, a tak ho můžete miminkům s klidem nechat i žužlat. Často se nám vrací pozitivní zpětná vazba. Jak se líbilo mamince Pavlíně a malému Vojtíškovi se můžete dočíst v recenzi níže.

 

Pexeso z Elizame je produkt, který mě okamžitě oslovil a si zaslouží veliké uznání. Obrázky jsou opravdu nádherné. Jak jsem jej zahlédla v nabídce, ihned se muselo stát součástí ,,hračkové“ výbavy našeho Vojtíška.

Vybrat vzor mi dalo hodně práce, jelikož se mi líbily snad všechny, ale Vojtík měl vybráno ihned. Jak viděl traktory, autobusy, hasiče a další dopravní prostředky, hned jsem věděla, které budeme mít doma. Nakonec jsme nezůstali u jednoho a Vojtíška jsem ještě nalákala na lesní zvířátka, přeci jen traktorů mám už plnou hlavu ☺ A byla to také trefa do černého. Je tam totiž oblíbená žížala.

Jako maminka velice oceňuji možnost pexeso vyprat, jelikož s námi často absolvuje obědy a procházky, jak lesem. I když má Vojtík zatím pouze dva roky a hra pexeso mu zatím nic neříká, využíváme obrázky k učení slov, zvuků a také Vojtíkovi vždy rozložím jednotlivé obrázky a on na ně pokládá jejich dvojičky. To, že jsou látkové, jistě ocení i mláďátka, protože díky možnosti vyprání, je žužlání povoleno ☺.

 

20200416_154925  20200409_165425  20200409_161958