Recenze na péřovou zavinovačku od maminky Pavlíny

S milou českou firmou Elizame jsem se setkala ještě v jejich začátcích. Když mi o ní vyprávěla moje kamarádka Kristýna, která je v současné době jednou z těch milých dam, které se o Vás starají, měla firma, nebo tedy spíše tenkrát ještě firmička, pouze profil na fléru a starala se o něj pouze Nela, další z úžasného dua, které můžete vidět na jejich stránkách nebo se s nimi osobě potkat na prodejních festivalech. Ale i tak jsem ihned věděla, že se peřinka stane součástí naší výbavičky pro našeho Vojtíška.

Tenkrát jsem dostala ,,dráčkovou“ peřinku i s povlakem jako dárek k narození a můžu s klidem říct, že to byl jeden z nejlepších dárků. I když jsem se zprvu bála, že maličké miminko bude v zavinovačce ,,utopené“ a měla jsem z prvního uložení obavy, nemusela jsem. Vojtíšek v ní poté spal celých 9 měsíců, a i když mu byla již malá, používala jsem ji jako deku, která mu poté ještě půl rok vydržela.

Peřinka u nás byla využívaná také na hraní a sledování všeho důležitého, ale přeci jen jako prvorodička bez zkušeností, teď už vím, že jsem ji nevyužila sto procentně. Nyní již vím, že pokud se k nám do rodiny připojí další dušička, budou peřinky dvě, jedna postýlková a jedna hrací  :) Stejně tak vím, že bude potřeba kompletní obměna postýlkového vybavení, protože Elizame má opravdu nádherné kolekce a při každém objevení nového vzoru si říkám - ach. A tak doufám, že jednou budu moci objednat kompletní výbavu do postýlky a také našemu Vojtíškovi do velké postele. Je skvělé, že Elizame nabízí již kompletní servis.

 

  elizame_nahledy (161 of 474)  elizame_nahledy (160 of 474)  elizame_nahledy (167 of 474)

 

 elizame_nahledy (71 of 474)